Předvánoční kurz vaření pro klienty DF
Pro zpříjemnění předvánočního času jsme pro naše klienty opět po roce uspořádali kurz vaření s šéfkuchařem Milošem Linhartem.
10. 1. 2020
Večer plný dobrého jídla, pití a zábavy zahájil úvodním slovem a přivítáním všech hostů majitel společnosti Milan Doruf. Pak už jsme se přesunuli k hlavnímu programu – přípravě menu pod vedením skvělého šéfkuchaře Miloše Linhatra.
Jako předkrm jsme společně připravili crostini s hříbky a sýrem Taleggio. Plynule jsme pak pokračovali třemi hlavními chody. Prvním z nich byly krevety v tempuře, následně jsme ochutnali rissoto parmigiano s filátky z mořského vlka. Jako zlatý hřeb večera klienti pod bedlivým dohledem šéfkuchaře přichystali výběr pečených mas (T-bone, Flap, Riy eye a Top blade). Pomyslnou třešničkou na dortu byl výborný čokoládový fondant. Pro umocnění gastronomického zážitku byla připravovaná jídla vhodně sladěná se špičkovými víny z moravského vinařství Znovín.
K vánočnímu času neodmyslitelně patří také dárky. Tento rok jsme se rozhodli obdarovat naše klienty netradičním způsobem. Finance, které bychom vynaložili na reklamní předměty, jsme tentokrát jménem našich klientů věnovali neziskovým organizacím z Pardubic a okolí, které pomáhají potřebným. Jmenovitě to byly následující organizace a spolky: Dětské centrum Veská, Domov pro seniory U Kostelíčka, Miška, z.s., Vodicí psi srdcem, z.s. a Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s. Podívejte se, jak pomáháme.