Blog Co je nového u DF

Přečtěte si, jaké máme výsledky, na čem zrovna pracujeme a co za jedinečné služby odvádíme u našich zákazníků.

Spustili jsme web pro K a P e

Pro našeho klienta jsme vyrobili a dnes spustili webovou prezentaci, která bude zcela jistě jeho reprezentativní webovou vizitkou.

Spustili jsme nový web!

Od prosince máme nové webové stránky. Postavili jsme je na vlastním řešení, natočili k tomu vlastní video, vytvořili obsah. Přečtěte si novinku o tom, v čem jsou naše stránky jedinečné.

Externí marketing pro Elektro Vlášek

Přečtěte si, jak vznikala a nadále probíhá spolupráce s naším prvním klientem, Elektro Vlášek, který si nás najal jako externí marketingové oddělení. Mimo správu PPC a FB kampaní, copywritingu a další se nám pro něj podařilo spustit také autorizovaný e-shop splňující velice náročné požadavky prémiové mezinárodní značky Miele. Co za úspěchem stojí?

Zcela nový web pro TKV

Obchodní společnost TVK, s.r.o. nás oslovila s poptávkou na nový web. Příležitosti jsme se chopili a vytvořili webovou prezentaci na míru.

Odstartovali jsme web pro Agro Žamberk

Dnešním dnem jsme spustili zcela novou webovou prezentaci pro akciovou společnost Agro Žamberk.

Vyrobili jsme web pro Biosfor

Pro společnost Biosfor byl náš společný cíl jednoznačný - vytvoření a následné hladké spuštění webové prezentace.

Nová webová prezentace pro Ing. Václava Lhotáka

Pro pana Ing. Václava Lhotáka, jakožto kandidáta ve volbách do obecních zastupitelstev 2018, jsme vytvořili zbrusu novou webovou prezentaci.

Vaření a oslava 1. výročí firmy DF

Ve středu 27. 6. 2018 jsme se sešli s klienty na kurzu vaření a společně oslavili 1. výročí od založení DF. Výborné italské pokrmy jsme společně uvařili pod dohledem kuchařského mistra Miloše Linharta.

Tradiční kurz vaření pro naše klienty

Ve středu 4. 4. 2018 jsme uspořádali další vaření pro naše klienty, partnery a spolupracovníky

DF Vánoce ve znamení soutěží na Facebooku

Před Vánoci šlapou do podpory prodeje všichni marketéři o sto šest. Ani my jsme nezaháleli a pro naše klienty spouštěli jednu akci za druhou. To vše samozřejmě i na Facebooku, kde spravujeme většině našich zákazníků dlouhodobé prodejní a brandové kampaně i celé strategie. A právě Vánoce si žádaly naši intenzivní pozornost a ne jen propagaci otřepanými bannerovými inzeráty.

Předvánoční vaření s DF týmem

Poslední čtvrtek listopadu 2017 byl ve znamení tradičního předvánočního vaření pro klienty DF.

Facebook Ads pro lázně Teplice nad Bečvou

Pro léčebné lázně Teplice nad Bečvou jsme spravovali marketing od února 2017. V dubnu se v lázních rozhodli zkusit “své štěstí” i na Facebooku a udělali dobře. Úkolem pro nás v DF MARKETINGu bylo podpořit v několika kampaních lázeňské balíčky.