Blog Co je nového u DF

Přečtěte si, jaké máme výsledky, na čem zrovna pracujeme a co za jedinečné služby odvádíme u našich zákazníků.

Praxe pro studenty na rok 2023

Chceš se zlepšit v oboru marketingu a obchodu? Potřebuješ ke škole získat odbornou praxi? Pro studenty vysokých škol jsme si připravili program praxí díky kterým nastartujete svojí kariéru. A když budeš chtít a budeme s tebou spokojeni, můžeš u nás pokračovat.

Desítky poptávek po zaměstnání za jeden měsíc díky online kampani

Přesně 59 poptávek po zaměstnání za jeden měsíc jsme díky perfektně nastavené online kampani zajistili pro firmu Works L & W group sídlící v Pohřebačce nedaleko Hradce Králové.

Marketingový plán na další rok

Každý chce být na internetu vidět na první stránce vyhledávače Google nebo Seznam, každý chce prodávat online a proto se konkurenční prostředí přiostřuje a reklamní prostor zdražuje.

Přejeme vám krásné Vánoce a úspěšný rok 2021

Vánoce a konec roku se blíží mílovými kroky a proto bychom vám rádi popřáli krásné prožití vánočních svátků a do nového roku pevné zdraví, hodně štěstí a úspěchů v osobním i pracovním životě.

Pomoc firmám v krizi: aktuální data a fakta projektu

Nedávno jsme spustili projekt “Pomoc firmám v krizi”. Jak funguje? Kolik nás již oslovilo firem? A co od nás nejčastěji potřebují? Přinášíme vám rychlý přehled.

Tvořte obsah. Nejen pro zákazníky, ale i pro potenciální uchazeče o práci.

Určitě jste již slyšeli, že by vaše firma měla tvořit obsah - psát novinky, publikovat příspěvky na sociálních sítích, pravidelně aktualizovat textace na webu a tak dále. Možná stále patříte mezi ty, kteří bojují s největším nepřítelem obsahu a to větou “na tohle u nás nemáme čas” nebo “nemá to kdo psát” nebo dokonce “až jednou…”.

Aby lidé milovali váš produkt (nejen) na Facebooku

Připravili jsme pro vás krátký návod na lásku přes sociální sítě. Tedy přesněji návod, jak zaujmout zákazníky na Facebooku, Instagramu či jiných kanálech, i když zrovna neprodáváte značkové oblečení nebo boty, ale spíše produkt, na který vám kde kdo řekne “to se na Facebook nehodí”. Pojďme na to.

Web za 2 dny? Výzva, kterou jsme zvládli na jedničku!

V úterý nám zavolal klient, že by potřeboval vyrobit nový web. Do čtvrtka. A to pro nás byla výzva!

Získejte slevu 30 % na luxusní nábytek. Hledá se prostor pro multimediální obsah!

Zařizujete byt, dům, ordinaci či kancelář? Zajímáte se o exkluzivní a designový nábytek?

8 předsevzetí, která vám zajistí nové zákazníky i klidné spaní

Další rok je za námi a na řadu přichází trochu té podnikatelské sebeupřímnosti a zhodnocení dosavadních (ne)úspěchů

Předčasný dárek od Google pro tým DF: Certifikace Google Partner

Je to tu! Naši práci a zlepšování výkonu PPC reklam klientů ocenila společnost Google.
 

DF Vánoce ve znamení soutěží na Facebooku

Před Vánoci šlapou do podpory prodeje všichni marketéři o sto šest. Ani my jsme nezaháleli a pro naše klienty spouštěli jednu akci za druhou. To vše samozřejmě i na Facebooku, kde spravujeme většině našich zákazníků dlouhodobé prodejní a brandové kampaně i celé strategie. A právě Vánoce si žádaly naši intenzivní pozornost a ne jen propagaci otřepanými bannerovými inzeráty.