Blog Co je nového u DF

Přečtěte si, jaké máme výsledky, na čem zrovna pracujeme a co za jedinečné služby odvádíme u našich zákazníků.

Desítky poptávek po zaměstnání za jeden měsíc díky online kampani

Přesně 59 poptávek po zaměstnání za jeden měsíc jsme díky perfektně nastavené online kampani zajistili pro firmu Works L & W group sídlící v Pohřebačce nedaleko Hradce Králové.

Marketingový plán na další rok

Každý chce být na internetu vidět na první stránce vyhledávače Google nebo Seznam, každý chce prodávat online a proto se konkurenční prostředí přiostřuje a reklamní prostor zdražuje.

Pomoc firmám v krizi: aktuální data a fakta projektu

Nedávno jsme spustili projekt “Pomoc firmám v krizi”. Jak funguje? Kolik nás již oslovilo firem? A co od nás nejčastěji potřebují? Přinášíme vám rychlý přehled.

Vaše firma v době karantény. Postavte se výzvě.

Krizová opatření budí ze spaní nejednoho majitele firmy. Nebyli jsme na situaci připraveni, ale i to je riziko podnikání. Přečtete si několik rad, které vám dodají trochu odhodlání a možná vám dokonce pomohou byznys posunout dál či nasměrovat jiným směrem

Pomůžeme vaší firmě v krizi

Ovlivnila aktuální situace negativně vaši firmu a podnikání? Můžeme vám pomoci. Nabízíme konzultaci zdarma.

Předčasný dárek od Google pro tým DF: Certifikace Google Partner

Je to tu! Naši práci a zlepšování výkonu PPC reklam klientů ocenila společnost Google.
 

Externí marketing pro Elektro Vlášek

Přečtěte si, jak vznikala a nadále probíhá spolupráce s naším prvním klientem, Elektro Vlášek, který si nás najal jako externí marketingové oddělení. Mimo správu PPC a FB kampaní, copywritingu a další se nám pro něj podařilo spustit také autorizovaný e-shop splňující velice náročné požadavky prémiové mezinárodní značky Miele. Co za úspěchem stojí?

Facebook Ads pro lázně Teplice nad Bečvou

Pro léčebné lázně Teplice nad Bečvou jsme spravovali marketing od února 2017. V dubnu se v lázních rozhodli zkusit “své štěstí” i na Facebooku a udělali dobře. Úkolem pro nás v DF MARKETINGu bylo podpořit v několika kampaních lázeňské balíčky.

Online marketing pro TECHNOLOGY – GARAGE

Cílem spolupráce je zvýšit návštěvnost e-shopu, upravit texty a optimalizace pro vyhledávače celkově, aby byly stránky co nejlépe dohledatelné v prostředí internetu, zvýšit podíl e-shopu na celkovém obratu firmy a pomoci mu dosahovat lepších výsledků.

Spolupráce s českými lázněmi

Jasným úkolem a cílem bylo zvednout návštěvnost webu, podpořit povědomí publika o projektech, procedurách a pobytech, zvýšit počet poptávek a průběžně ladit web (vylepšit vzhled a obsah, zpříjemnit návštěvu uživatele a zároveň zaškolit v systému pracovníky lázní).